Ansmann maxE D 1.2V 8500mAh Ni-MH punjiva baterija

Ansmann maxE D 1.2V 8500mAh Ni-MH punjiva baterija

Šifra: 11612

Dodaj u Listu za poređenje
Imate pitanje vezano za ovaj artikal?
Štampanje stranice

Kratak Opis

Punjiva baterija sa malim samopražnjenjem za uređaje sa velikom potrošnjom energije. Optimalno rešenje za zahtevne korisnike. Baterije imaju veliki kapacitet, a i dalje veoma nisko samopražnjenje. Stoga je idealna za aplikacije kao što su baterijske lampe, igračke, modeliranje, konzole za igre, digitalni fotoaparati, blic oprema, medicinska oprema itd. MaxE ima energiju za napajanje svih vaših uređaja.

Detalji

Samopražnjenje je 10 puta manje nego kod običnih NiMH baterija. Posle godinu dana ostalo je još oko 80% početnog kapaciteta. Ovo je omogućeno posebnim separatorom koji dramatično smanjuje neželjeni unutrašnji protok struje.

NiMH baterije se generalno mogu koristiti svuda gde se koriste baterije za jednokratnu upotrebu. Ovo vam omogućava da uštedite novac i zaštitite životnu sredinu. Punjiva baterija može da zameni stotine do hiljade baterija!

Baterije prirodno ispunjavaju trenutno primenljivu direktivu EU i najviše standarde bezbednosti i izdržljivosti. Zahvaljujući odličnoj stabilnosti ciklusa, NiMH ćelije se mogu puniti do 1000 puta. Pošto se baterije isporučuju unapred napunjene, mogu se direktno koristiti.

Baterije se mogu koristiti na temperaturama od -20° C do + 50° C.

ANSMANN punjive baterije su temeljno testirane na usklađenost sa električnim, termičkim, geometrijskim i sigurnosnim propisima. Teški testovi u Nemačkoj i Aziji garantuju da će samo najbolji kvalitet proizvoda doći do kupaca. Ansmann inženjeri za kontrolu kvaliteta kontinuirano prate usklađenost proizvoda sa evropskim i međunarodnim odobrenjima, kao i sa sopstvenim visokim standardima kvaliteta.

Baterije se mogu puniti velikom strujom punjenja, tako da su moguća vrlo kratka vremena punjenja. Sa najnovijom tehnologijom baterija, efekat memorije je isključen čak i nakon nekoliko delimičnih punjenja.

Šta je maxE
Samopražnjenje je 10 puta manje nego kod normalnih NiMH baterija. Posle godinu dana i dalje zadržavaju 95% početnog kapaciteta. Ovo je omogućeno posebnim izolatorom koji dramatično smanjuje neželjeni unutrašnji protok struje. Pošto se baterije isporučuju unapred napunjene, mogu se odmah koristiti.

Dodatni Dokumenti

View FileAnsmann maxE D 1.2V 8500mAh Ni-MH tehnička dokumentacija    Size: (306.34 KB) PDF

Specifikacija

Brend Ansmann
Podgrupa artikla Punjive baterije za široku upotrebu (AA, AAA, C, D, 9V)
Kataloški broj AN 5035362
Nominalni kapacitet 8500 mAh
Hemijski sastav Nikal metal hidrid (Ni-MH)
Nominalni napon 1.2 V
Visina (mm) 62
Prečnik ø (mm) 33

Upit o Proizvodu

Kontakt Informacije

  • Osveži

* Obavezna polja